Kierrätysmateriaaleista ohjelmaa rennolla otteella

Tuunaajamutsin työpajoissa päästetään luovuus lentoon ja tehdään itse vanhasta uutta, täysin ilman paineita. Käsillä tekeminen ruokkii tutkitusti luovaa ongelmanratkaisukykyä, antaa onnistumisen tunteita, rentouttaa ja auttaa keskittymään. Tuunaaminen helpottaa ilmastoahdistusta ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen.

Ohjelmat soveltuvat johtoryhmän kokouksista festivaaleille, tykypäivästä asiakastilaisuuteen.  

Osallistujia voi olla muutamasta henkilöstä useisiin kymmeniin, non-stop-työpajassa jopa useampi sata.  Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää siitä, millainen ohjelma teidän tapahtuman tavoitteita tukisi. 

Paja toimi avaimet käteen -periaatteella - hyvin suunniteltu ja järjestetty! Oli ihanaa touhuta kollegojen kanssa täysin jotain muuta kuin työjuttuja. Käsillä tekeminen rentoutti ja vapautti. Suosittelen lämpimästi!
— Minna Palotie, Executive Assistant, Kuusakoski Oy

Mitä Tuunajamutsin työpajoissa tehdään? Palaudutaan stressistä, lisätään luovuutta, innostutaan uusiokäytöstä ja parannetaan vuorovaikutusta! Lue lisää totetuneista työpajoista.


Avoimet pajat:

 Tule mukaan oppimaan uutta ja tuunaamaan mukavassa seurassa. Avoimet työpajat kerran kuukaudessa Espoon Suomenojalla sekä satunnaisesti muualla:

Tuunaajamutsi Instagramissa: