Back to All Events

T-paitatuunausta Suomenojalla

  • Kierrätyskeskus Suomenojan kauppa 1 Rusthollarinkatu Espoo, 02270 Finland (map)

Vanhan t-paidan voi tuunata vaikka kuinka monella eri tavalla: leikellä helmat hapsuille, koristella pitsillä, aplikoida, punoa. Siitä voi tehdä uusiotuotteita, kesäpipoja, kasseja, virkata, kutoa tai punoa mattoja, solmia amppeleita, tai huonokuntoisimmat leikellä siivousräteiksi. 

Tule Kierrätyskeskuksen Suomenojan kaupalle tutustumaan mallituotteisiin ja innostumaan t-paitatuunauksesta. Voit myös kokeilla mitä omin käsin syntyy. Olisko se kassi, pipo tai vaikka lemmikille lelu. Ota oma t-paita mukaan niin voit kokeilla mitä omin käsin syntyy.

t-paidasta kassi

 

 

 

 

Earlier Event: June 8
Nahkasalkkutyöpaja Espoossa
Later Event: June 15
Nahkalaukku-työpaja Espoossa