Back to All Events

Farkkutuunausta Marttojen Kässäkahvilassa

  • Marttaliitto 1 Malminrinne Helsinki, 00100 Finland (map)

Jokaisella on kaapissa puhkikuluneet tai liian pieneksi käyneet farkut. Miten niitä voisi uusiokäyttää? Tule inspiroitumaan farkkutuunauksesta ja oppimaan miten uusiokäytät vanhat, risat farkkusi viimeistä tilkkua, nappia ja verskaria myöden. Alustuksen jälkeen tehdään yhdessä farkkukoruja, -koristeita, lahjapusseja ja kopioidaan kaavoja kotona ompelua varten Ota mukaan omat farkut, sakset, neula ja ompelulankaa. Ohjaajana Annakaisa Kilpinen / Tuunaajamutsi.

Kässäkahvila on to 2.11. klo 17.30 alkaen Marttaliiton kokoustilassa osoitteessa Malminrinne 1 B, 7. krs (alaovella summeri). Osallistumismaksu sisältäen opetuksen ja kahvi- ja teetarjoilun 5 euroa. Ota mielellään oma kahvikuppi mukaan.

Kässäkahvila on avoin kaikille kiinnostuneille, eli voit hyvin kutsua ystäväsi mukaan kässäkahvilaan tutustumaan marttoihin.

Earlier Event: October 23
Heijastintyöpaja Vuosaaren kirjastossa
Later Event: November 6
Sikarilaatikosta lahjarasia isälle