Back to All Events

Mosaiikkia kananmunankuorista

  • Kierrätyskeskus, Suomenojan kauppa 1 Rusthollarinkatu Espoo, 02270 Finland (map)

Tule oppimaan hauska munankuorimosaiikkitekniikka. Kananmunankuori on herkkä, kaunis ja ekologinen mosaiikkimateriaali. Voit tehdä koruja, kuten riipuksen, korvikset, rintakorun tai päällystää kauniin lahjarasian. 

Työpaja järjestetään maanantaina 1.10.2018 klo 17.30-19.30 Suomenojan Kierrätyskeskuksen kokoustilassa.

Työpajan hinta on 35€ per henkilö sisältäen ohjauksen, välineiden käytön sekä materiaalit:, kananmunankuoret, maalit, liimat, lakat, sekä nikkelittömät korunosat. Jos haluat päällystää rasian, ota oma, pieni pahvirasia mukaan (esim puhelimen pakkauslaatikko tms vankka pakkaus). Ilmoittaudu sähköpostitse 24.9. mennessä osoitteeseen annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi tai puh 050-4027376. Työpaja toteutuu mikäli 10 henkeä ilmoittautuu.

mosaiikkia munankuorista4, pieni.jpg
Earlier Event: September 29
Nahkalaukkukurssi
Later Event: October 6
Nahkalaukkupaja Mustasaaressa