Back to All Events

Nahkalaukkukurssi

  • Kierrätyskeskus, Suomenojan kauppa 1 Rusthollarinkatu Espoo, 02270 Finland (map)

Vanhasta nahkatakista saa pienellä vaivalla persoonallisen laukun. Tällä kurssilla tehdään iso, shopperi tai tote bag tyyppinen kassi. Tule tekemään omasi Kierrätyskeskuksen Suomenojan kauppaan, Espooseen. 

Kassin malli on yksinkertainen suorakaide pienellä sisä- tai ulkotaskulla. Kassissa on vuori ja ryhtiä antava välihuopa. Nahkoja on useissa eri väreissä, erilaisissa ruskean sävyissä ja mustana. Voit halutessasi ottaa myös oman nahkatakin mukaan tuunattavaksi.

Työpajan hinta on 70€ ja se sisältää opastuksen, materiaalin ja välineet. Ilmoittautumiset 21.9. mennessä osoitteeseen annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi tai 050-4027376. Kurssi toteutuu, mikäli vähintään 6 henkeä osallistuu.

Shopper ja pikkulaukku.jpg
Nahkashopperi 2.JPG
Nahkashopperi.jpg
Earlier Event: July 25
Nahkakorutyöpaja Haikon Kartanossa 2
Later Event: October 1
Mosaiikkia kananmunankuorista