Back to All Events

Tuunaa vuotesi -työpaja TÄYNNÄ

  • Kierrätyskeskus, Suomenojan kauppa 1 Luoteisrinne Espoo, 02270 Finland (map)

Oletko miettinyt omia henkilökohtaisia tavoitteitasi kuluvalle vuodelle? Tiedätkö mitä sinun tulisi oikeasti ensi tehdä, jotta nämä tärkeimmät ja merkityksellisimmät tavoitteet oikeasti toteutuisivat?
Tämän Oicon Oy:n kanssa toteutettavan työpajan aikana löydät juuri ne oman elämäsi alueet, joihin sinun tulee keskittyä saavuttaaksesi tavoitteesi. Tavoitteet kirjaat itse sidottuun, ekologiseen ja persoonalliseen muistikirjaan, jota voit kuljettaa mukana. Kirja on aina muistuttamassa sinua siitä, mikä on sinulle oikeasti tärkeää. Voit helposti päivittää tavoitteitasi sekä seurata niiden toteutumista kirjasi avulla. Lisäät näin onnistumisen kokemuksiasi ja näet miten asiat etenevät!

tuunaajamutsi muistikirja

Oman muistikirjan sidonta

Työpaja alkaa kirjansidonnalla. Sidot itse uniikin muistikirjan kierrätysmateriaalista Tuunaajamutsin opastuksella. Samalla kuulet, miksi käsillä tekeminen on hyväksi tietotyöstä rasittuneelle mielelle, mitä aivoissa tapahtuu, kun käytämme käsiämme. Kun kirja on sidottu kuvaat ja kirjoitat tavoitteesi omannäköiseen, ekologiseen muistikirjaan. Voit helposti päivittää tavoitteitasi sekä seurata niiden toteutumista kirjasi avulla.

Ohjaaja Annakaisa Kilpinen, Tuunaajamutsi

Tuunaa vuotesi Oicon

Tavoitteet ja miten ne saavutetaan

Valmentaja Outi Impivaara auttaa sinua löytämään ne elämänalueet, joihin keskittymällä pääset henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Teet ensin lyhyen analyysin nykytilanteesta suhteessa ihannetilanteeseesi. Sen jälkeen kuvaamme tärkeimmät tavoitteesi ja näiden lisäksi oivallat myös toiminnallisten harjoitusten avulla mitä sinun tulee tehdä sekä kuka sinua voisi auttaa tavoitteidesi toteutumisessa. Rakennat siis itsellesi konkreettisen suunnitelman tulevalle vuodelle haluamallesi elämän alueelle Goal Mappingin avulla! 

 Ohjaaja: Outi Impivaara, valmentaja, coach, yli 15 vuoden kokemuksella www.oicon.fi.

Kurssi pidetään Suomenojan Kierrätyskeskuksen kokoustilassa to 24.1.2019 klo 17-20.00. Mukaan mahtuu max 10 henkeä. Kurssin hinta on 75 € sisältäen kahvi/teetarjoilun ja ALV:n 24%. Ilmoittautumiset sähköpostilla 21.1.2019 mennessä osoitteeseen annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ!