Back to All Events

Tuunaa tavoitteesi -työpaja Leppävaarassa

  • Ravintola Alberga 2 Leipurinkuja Espoo, 02650 Finland (map)

Oletko miettinyt omia henkilökohtaisia tavoitteitasi? Tiedätkö mitä sinun tulisi oikeasti ensin tehdä, jotta nämä tärkeimmät ja merkityksellisimmät tavoitteesi toteutuisivat?

Tämän Oicon Oy:n kanssa toteutettavan työpajan aikana löydät juuri ne oman elämäsi alueet, joihin sinun tulee keskittyä saavuttaaksesi tavoitteesi. Tavoitteet kirjaat itse sidottuun, ekologiseen ja persoonalliseen muistikirjaan, jota voit kuljettaa mukana. Kirja on aina muistuttamassa sinua siitä, mikä on sinulle oikeasti tärkeää. Voit helposti päivittää tavoitteitasi sekä seurata niiden toteutumista kirjasi avulla. Lisäät näin onnistumisen kokemuksiasi ja näet miten asiat etenevät!

Oman muistikirjan sidonta

Työpaja alkaa kirjansidonnalla. Sidot itse uniikin muistikirjan kierrätysmateriaalista Tuunaajamutsin opastuksella. Samalla kuulet, miksi käsillä tekeminen on hyväksi tietotyöstä rasittuneelle mielelle, mitä aivoissa tapahtuu, kun käytämme käsiämme. Kun kirja on sidottu kuvaat ja kirjoitat tavoitteesi omannäköiseen, ekologiseen muistikirjaan. Voit helposti päivittää tavoitteitasi sekä seurata niiden toteutumista kirjasi avulla.

Ohjaaja Annakaisa Kilpinen, Tuunaajamutsi

Tavoitteet ja miten ne saavutetaan

Outi Impivaara

Outi Impivaara

Valmentaja Outi Impivaara auttaa sinua löytämään ne elämänalueet, joihin keskittymällä pääset henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Teet ensin lyhyen analyysin nykytilanteesta suhteessa ihannetilanteeseesi. Sen jälkeen kuvaamme tärkeimmät tavoitteesi ja näiden lisäksi oivallat myös toiminnallisten harjoitusten avulla mitä sinun tulee tehdä sekä kuka sinua voisi auttaa tavoitteidesi toteutumisessa. Rakennat siis itsellesi konkreettisen suunnitelman tulevalle vuodelle haluamallesi elämän alueelle Goal Mappingin avulla! 

 Ohjaaja: Outi Impivaara, valmentaja, coach, yli 15 vuoden kokemuksella www.oicon.fi.

Työpaja kestää 4 tuntia ja hintaan sisältyy iltapala. Varmista paikkasi maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa 26.2.2019 mennessä


Earlier Event: March 4
Lusikkakoru-työpaja Suomenojalla
Later Event: March 11
Betonityöpaja Kalliossa