Pop-up nahkasalkkupaja Itäkeskuksessa

Hotelli KlausK:n vanhat nahkaiset istuintyynyt saivat taas uuden elämän tabletti- ja läppärilaukkuina nahkasalkkutyöpajassa. Pop-up työpaja pidettiin lauantaina 12.3. Itäkeskuksen kierrätyskeskuksen kokoustilassa. Muutamalla osallistujalla oli paljonkin ompelukokemusta, mutta vähemmän nahan ompelusta. Osalle taas koko ompelukone oli jokseenkin vieras vekotin. Siitä huolimatta kaikki lähtivät rohkeasti suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa salkkumallia. Mietittiin millainen salkun läpän kaari olisi mieluisin, millainen vuorikangas sopisi juuri minulle ja mikä sulkijamekanismi toimisi parhaiten. Kolmen tunnin päästä jokaisella oli omin käsin tehty, ekologinen ja tyylikäs salkku kotiin viemisenä.

Näin hienoja salkkuja pajassa syntyi:

Ensi lauantaina 19.3. tehdään kevyempiä olkalaukkuja vanhoista nahkatakeista. Muutama paikka on vielä vapaana. Lisätietoja täällä http://www.tuunaajamutsi.fi/avoimet-pajat/2016/3/19/ksilaukkupaja-suomenojalla