Taidepläjäys roskista

Olin eilen vetämässä kierrätys-tuunaus-työpajaa valokuvaus-alan yrityksessä. Tehtävänä oli luoda kierrätyskanvaksille keväinen teos sekatekniikalla yrityksen omasta poistomateriaalista, vanhentuneista esitteistä, roskiksesta dyykatuista romuista, paperisilpuista sekä maalaamalla.

Ja kylläpä oli virkistävä virkistyspäivä myös virkistysohjelman vetäjälle! Kaikki heittäytyivät innolla ideoimaan ja rohkeasti toteuttamaan teoksia pienryhmissä. Ideat sinkoilivat ja nurkista siivottiin käytöstä poistettua kamaa materiaaliksi. Työpajan tuloksena syntyi 10 täysin erilaista, rohkeaa ja vapautunutta näkemystä kevätfiiliksestä, ajatuksella "Taide kuuluu kaikille". Kuivuttuaan nämä yhdessä luodut teokset koristavat yrityksen neuvotteluhuoneen seinää. Niitä kelpaa ylpeydellä palaverin lomassa esitellä. Me tehtiin nämä ihan itse!

It's art if I say so!

Teos saa mielenkiintoisen taustan vanhoista pokkarin sivuista

Teos saa mielenkiintoisen taustan vanhoista pokkarin sivuista

Digiajan taidetta?

Digiajan taidetta?

Nalle lautaskehyksissä päätyy teokseen myös.

Nalle lautaskehyksissä päätyy teokseen myös.

Herkkiä kevätkukkia roskista

Herkkiä kevätkukkia roskista

Johdolla on verkot vesissä asiakkaiden kalasteluun

Johdolla on verkot vesissä asiakkaiden kalasteluun