Betonikoukussa

Betoniaskartelu on koukuttavaa hommaa. Pölyistä, sotkuista, raskastakin, mutta niin hauskaa kesäpuuhaa! Maanantaina vedin betonityöpajan Suomenojan Kierrätyskeskuksen terassilla. Valoimme sata kiloa betonia kierrätysmuotteihin kovettumaan vaaseiksi, kynttilänjaloiksi, kulhoiksi ja ruukuiksi. Eilen oli jännä hetki, kun muotit poistettiin ja luomuksen paljastuivat. Töiden lopulliseen kuivumiseen menee vielä reilu viikko, mutta näistä kuvista saa jo hyvän käsityksen lopputuloksista. Melkoisen komeita ja rouhean trendikkäitä niistä tuli, vai mitä?

Seuraavan betonityöpajan järjestän torstaina 28.7.2016 klo 17.00 Espoossa Kauppa&Galleria Tallissa. Tervetuloa mukaan! Täällä ilmoittautumisohjeet https://www.facebook.com/events/499872090207013/.

Tai tilaa betonipaja vaikka työpaikan virkistyspäivän ohjelmaksi. 

Hello Hobbyn Aleksi kävi kuvaamassa videon betonimylläreistä työn touhussa. Kurkka tästä tunnelmia: