Heijastin on halpa henkivakuutus

heijastinkuutio

Syksyn pimetessä heijastintyöpajat ovat olleet suosittuja kokousten oheisohjelmaksi. Myös monessa pääkaupunkiseudun kirjastossa olen ohjannut työpajoja joissa tehdään heijastimia kierrätysmateriaalista ja säädösten mukaisesta heijastinnauhasta, -kankaasta ja -vinyylistä.

Heijastinkuution punonta on ollut varsinkin aikuisten mieleen ja kuvallista ohjetta siitä on toivottu. Yleisön pyynnöstä tein aiheesta ohjevideon, ihka ensimmäisen sellaisen. Täältä löytyy:

Jos tekeminen ei onnistu videon ohjeilla, tilaa Tuunaajamutsin heijastintyöpaja vaikka tiimipäivään tai kokouksen kevennykseksi, niin tuon tarvittavat materiaalit ja välineet ja opastan kädestä pitäen miten heijastinkuutio, heijastava sudenkorento, kukka tai ihan oman mielen mukainen heijastin tehdään. 

Heijastin