Betonihommissa kartanon kabinetissa

Ennakkoluuloton kokousjärjestäjä ARAlta oli tilannut minulta luovuuden herättäjäksi vähän erilaisen ohjelmapalvelun tilaisuuteensa. Aamukahvin jälkeen, ennen varsinainsen suunnittelukokouksen alkua viritettiin aivot innovatiivisempaan tilaan upottamalla kädet betonivelliin. Ei ihan peruskauraa kokouksen oheisohjelmaksi, mutta hauskaa, palkitsevaa, mieleenpainuvaa ja yllättävää. 

Betonityöpaja

Lyhyt alustus käsillätekemisen vaikutuksesta aivoille antoi osallistujille "luvan" askarteluun. Betonintyöstöohjeet ja mallitöiden tutkailu virittelivät kokousväen hommiin. Sitten puvuntakit naulaan, essut päälle, hanskat käteen ja kierrätysmuotteja valikoimaan.

Lähes pölyämätöntä askartelubetonia voi hyvin työstää siististi sisätilassa, kuten nyt Hämeenkylän kartanon tyylikkäässä kokoustilassa. Väki intoutui valamaan ruukkuja, pallolyhtyjä, maljakoita ja betonikurpitsoja iloisen puheensorinan saattelemana.  Tunnin luovan elämystuokion päätyttyä työt siirrettiin sivupöydälle kuivumaan, keräsin ylimääräiset tavarat tilasta ja kokousväki pääsi aloittamaan asiaohjelman avoimessa ja rennossa ilmapiirissä.

IMG_20170928_122802 (2).jpg

Lounastauon lopulla pääsimme jo purkamaan muotit, viimeistelemään työt ja ihailemaan lopputuloksia, sillä materiaalina käytetty askartelubetoni kuivuu muutamassa tunnissa.

Ja tykkäsivätkö tilaaja ja kokousväki? No kyllä! Lue vaikka täältä

Betonilyhty

Millä teidän firman seuraavassa suunnittelupäivässä laitetaan luovuus liikkeelle? Vinkkejä ohjelmiin täällä