Mitä pukumiesten kanssa voi tuunata?

Käsillä tekeminen on yksi parhaista keinoista saada meissä jokaisessa piilevä luovuus esiin. Ja juuri luovuutta tämän päivän työelämässä tarvitaan.

Aivotutkimus osoittaa, että käsillä tekeminen rauhoittaa mieltä, auttaa palautumaan työstressistä ja siten antaa luovuudelle tilaa. Se on myös tarpeellista vastapainoa digitalisoituvalle arjelle. Kun käsillä työstettävä materiaali on kierrätettyä, uskaltaa jokainen kokeilla mitä omin käsin syntyy.

Tuunaajamutsin luovat tuunaustyöpajat soveltuvat hyvin työyhteisön virkistystilaisuuden ohjelmaksi, sillä yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen. Kun materiaalina käytetään yrityksen omaa poistomateriaalia konkretisoituvat myös kestävän kehityksen arvot hauskasti ja luovasti.

Miltä kuullostaisi vaikka Pukumiesten tuunaustyöpajajossa tehdään tekstiiliteos toimiston seinälle vanhoista kravateista, tai Messumattotyöpaja jossa uusiokäytetään edellisiltä messuilta ylijäänyt brändin värinen matto läppärisalkuiksi tiimille. Vai valetaanko yhdessä rouhean kauniit betoniruukut kesäpihalle? Tai heitä haaste Tuunaajamutsille ja mietitään yhdessä mitä hauskaa juuri teidän yrityksen poistomateriaalista voidaan tehdä. Katso lisää tuunaustyöpajaideoita täältä ja ota yhteyttä annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi tai puh 050-4027376.