Jouluaskartelua ylijäämätapetista

Viimeviikkoina olen ollut monessa yrityksessä vetämässä jouluista tuunausohjelmaa, kokouksen kevennykseksi, pikkujoulujen alkuun, tiimipalaverin ohjelmaksi tai ilmastoimaan aivoja hektisen työviikon päätteeksi. Mukava on ollut huomata, kuinka järjestäin kaikki, asiantuntijasta assistenttiin, viestintäväestä koodareihin, lakimiehistä lääkäreihin ovat nauttineet käsillä tekemisestä ja olleet yllättyneitä ja innoissaan hienoista lopputuloksista.

Paperitähti

Näissä työpajoissa tapettitähdet ovat olleet osallistujien suosikkeja. Tämä näyttävä, kolmiuloteinen tähti on helppo tehdä remontista ylijääneestä tapetista tai tapettimallikirjan sivuista.

Paperitähti ylijäämätapetista

Materiaaliksi sopii myös jämäkkä juliste tai esite. Jos käytät ohutta paperia, esim lahjapaperia, kannattaa käyttää pieniä, noin 10x10 cm kokoisia paperiarkkeja. Tapetista voit leikata vaikka 40x40cm kokoiset arkit suuria, ikkunaan ripustettavia tähtiä varten.

Tapetin tms paperin lisäksi tarvitset sakset, viivottimen tai mittanauhan, (kuuma)liimaa, silmäneulan ja siimaa ripustukseen.

Tässä kuvalliset ohjeet miten tapettitähti syntyy. Alkuperäisen idean löysin aikanaan Strömsön sivuilta

Rauhallista joulua ja onnellista, tuunauksen täyteistä uutta vuotta!

Toivottaa Tuunaajamutsi!