Kesäksi taiteilijaresidenssiin!

Tätä mahtavaa uutista piti sulatella pari päivää:

Tuunaajamutsi valittiin Porvoon Ilolassa sijaitsevan Postimäen ulkoilmamuseon taiteilijaresidenssiin kesäksi 2019!

Kaverin vinkistä kuulin paikasta ja kun hakuohjeissa etsittiin taiteilijaa tai käsityöläistä, rohkenin hakea. Päivää ennen dead-linea lähti hakemus porfolioineen, näyttely- ja kurssisuunnitelmineen valintaraadille. Yllätys oli suuri, kun sunnuntaina soi puhelin ja Postimäen kannatusyhdistys toivotti Tuunaajamutsin tervetulleeksi residenssiin!

Ensireaktio ja epäusko

Ensireaktio oli wow, jess ja mahtavaa! Sitten iski epäusko, onkohan valintaraati erehtynyt, soittivat vahingossa väärälle hakijalle eikä ”oikealle” taiteilijalle tai käsityöläiselle. Illalla jo mietin, että ehkä koko puhelu oli unta.

Kun maanantaina sain sähköpostiin vahvistuksen valinnasta, olihan se uskottava, että minä, itseoppinut tuunaaja, ilmastonmuutosta vastaan taisteleva kierrättäjä ja käsillätekemisen palauttavista vaikutuksista julistava ohjelmapalveluyrittäjä sain näin upean mahdollisuuden päästää luovuuteni valloilleen.

Näyttely, kursseja ja tilaa toteuttaa projekteja

Odotan jo malttamattomana, että pääsen tutustumaan residenssiin ja koko Postimäen museoalueeseen. Pystytän sinne tuunausnäyttelyn, vedän kursseja ja saan söpön mäkitupalaismökin kesäkäyttöön historiallisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Residenssissä voin rauhassa levittää materiaalit ja toteuttaa isojakin tuunauksia, tehdä kierrätystaidetta sekä suunnitella uusia kädentaitoaktiviteetteja tapahtumiin.

Kiitos luottamuksesta Postimäen kannatusyhdistys! Ehkä kesän jälkeen lisään tittelikseni tuunaustaiteilija.

Tapaamisiin ensi kesänä Postimäessä!

Terveisin

Annakaisa, alias Tuunaajamutsi

Postimäen kesäresidenssi

Postimäen kesäresidenssi