Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Nahkalaukku-kurssi Ingvastin Killassa, la 19.3.

  • Ingvastin kilta (Artemik Interiors) 625 Masalantie 02440 Finland (kartta)

Tällä kurssilla opit niksit miten uusiokäyttää vanha nahkatakki. Kurssilla ehdään kierrätysnahkasta persoonallinen olkalaukku tai reppu.

Kurssi pidetään lauantaina 19.3. Kirkkonummen luomassa, Ingvastin killassa. Kurssilaisten käytössä on 5 nahkaa ompelevaa ompelukonetta.

Kurssin hinta on 75 € ja se sisältää tarvittavat materiaalit ja välineet ja opastuksen sekä kahvia/teetä ja hedelmiä (voit ottaa mukaan myös omat eväät). Kurssille mahtuu max 6 henkeä.

Laukkumalleja on useita, yksinkertainen vaaka- tai pystysuuntainen olkalaukku tai isompi messenger-tyyppinen laukku tai reppu. Laukkumallissa on taskullinen vuori ja laukun voi koristella haluamallaan tavalla, hapsuilla, tupsulla, niiteillä nahkapaloilla tms.

Ilmoittaudu mukaan kurssille maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa.

Maksu ePassilla:

Tee suoritus ePassi sovelluksessa tai nettipalvelussa. Kohdista suoritus Tuunaajamutsille. Lähetä meille maksusta ruutukaappaus sähköpostilla osoitteeseen annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi ja laita viestiin nimesi, niin lähetämme sinulle suorituksen summaa vastaavan alennuskoodin. Tämän alennuskoodin voit hyödyntää tämän jälkeen verkkokaupassa.

Tiedustelut annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi