Takaisin kaikkiin tapahtumiin

1. Betonityöpaja 17.5. Kirkkonummella

  • Ingvastin Kilta 625 Masalantie 02780 Finland (kartta)

Tule opettelemaan betoniaskartelua ja tekemään kesäkukille uusi ruukku puutarhaan tai parvekkeelle. Työpajassa voit tehdä säänkestäviä kukkaruukkuja, tuikkukuppeja ja betonilyhtyjä pitsiliinoista.

Työpaja pidetään maanantaina 17.5. klo 17.00-19.00 Ingvastin Killan pihalla, osoite Masalantie 625, Kirkkonummi. Julkisilla paikalle pääsee Helsingistä esim U-junalla Kauklahtee ja sieltä 911 bussilla perille. KS Reittiopas

Työt jätetään kovettumaan muutamaksi päiväksi ja valmiiden töiden nouto tapahtuu viikon kuluessa erikseen sovittavana ajankohtana. Työpaja pidetään koronarajoitusten sallimissa rajoissa ulkotilassa, max 6 hengelle ja kaikilla tulee olla maskit ja hanskat.

Muotteina käytetään kierrätettyjä muoviastioita, pakkausmateriaalia ja nestekartonkeja sekä koristeena pitsiä. Jos haluat tietyn mallisen valun, ota omat muotit mukaan.

Vinkki: kierrätä keittiökaapeista vanhat käytöstä poistetut muovikulhot ja pakasterasiat muoteiksi. Ota myös omat kumihanskat mukaan.

Työpajamaksu on  60€/henkilö, sisältää opetuksen, kertakäyttömasin, kierrätysmuotit ja betonin.

Ilmoittaudu 10.5. mennessä maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Mikäli koronatilanne vaatii perumaan koko tapahtuman tai oman osallistumisesi, maksu palautetaan kokonaan.

Aikaisempi tapahtuma: 11. elokuuta
Kasvomaskityöpaja 2 Nihtisillassa
Myöhempi tapahtuma: 18. toukokuuta
2. Betonityöpaja 18.5. Kirkkonummella