Tuunausta tapahtumiin

Digitalisoituvassa arjessa kaipaamme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä. Käsillä tekeminen tekee hyvää mielelle, rauhoittaa, lisää luovuutta, auttaa keskittymään ja palauttaa tehokkaasti tietotyön rasitteista.

Tuunausohjelma sopii:

  • suunnittelupäivän luovaksi avaukseksi
  • tykypäivän ohjelmaksi
  • asiakastilaisuuden aktiviteetiksi.
  • kokouksen kevennykseksi

Kädentaito-ohjelmaan voit yhdistää myös mindfullness session, joogaharjoituksen, taideterapeutin tai aivotutkijan luennon.

 
Suunnittelukokous alkoi betoniasartelulla

Suunnittelukokous alkoi betoniasartelulla

Luovuus liikkeelle suunnittelupäivässä

Suunnittelupäivän alkuun rento kädentaito-ohjelma kääntää tietotyöläisen aivot uuteen asentoon, mikä mahdollistaa suunnittelun vaatiman innovoinnin. Yhdessä tekeminen murtaa jäätä, hiljaisenkin on helpompi tuoda ideansa suunnittelupöytään, kun on ensin tehty yhdessä erilaista ja yllättävää omin käsin. Yhdessä tuunatessa kollegaan tutustuu uudelta kantilta ja yhteistyö paranee. Yhdessä tuunattu lopputuote muistuttaa suunnittelupäivästä pitkään. Lopputuote voi olla vaikka yhteisöllinen kierrätysteos toimistoon tai jokaisen itselleen tekemä uusiotuote.


Tykypäivässa tehtiin kierrätystaidetta

Tykypäivässa tehtiin kierrätystaidetta

Tykypäivään yhteisöllisyyttä ja mielen hyvinvointia

Työhyvinvointipäivässä keskiössä on tietotyöstä palautuminen, jota aivotutkijoiden mukaan käsillä tekeminen tehokkaasti tukee. Yhdessä tuunaaminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uudenlaisen aktiviteetin myötä kollegaan tutustuu paremmin. On myös erittäin palkitsevaa saada omin käsin aikaiseksi ekologinen uusiotuote omista tai toisten roskista. Luontokin kiittää.


Ympäristövastuu konkretisoitui asiakastilaisuudessa

Ympäristövastuu konkretisoitui asiakastilaisuudessa

Elämyksiä ja vastuullisuutta asiakastilaisuuteen

Asiakastilaisuudessa tuunausohjelma konkretisoi hauskasti ja luovasti yrityksen vastuullisuutta, arvoja ja toimintaa. Asiakas oivaltaa materiaalien uusiokäyttömahdollisuudet ja saa positiivisen käsillä tekemisen elämyksen, joka vahvistaa brändimielikuvaa.  Kutsu Tuunaajamutsi varastojen dyykkauskierrokselle ja ideoidaan yhdessä mitä hauskaa teidän poistomateriaalista voidaan tuunata!


Tuunaa naiselle ammatti

Tuunaa naiselle ammatti

Merkityksellistä maailmaparannusta

Tuunataan yhdessä naiselle ammatti. Lahjoitan jokaisen tuunausohjelman palkkio-osuudesta 5% Naisten Pankille, joka auttaa kehitysmaiden naisia yritystoiminnan alkuun . Näin tilaamasi ohjelmapalvelu vähentää myös pieneltä osaltaan taloudellista eriarvoisuutta globaalisti.