Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Sashiko kirjonta ja boro-paikkaustyöpaja Finnoossa

  • Kierrätyskeskus Finnoo 1 Rusthollarinkatu Espoo, Uusimaa, 02360 Finland (kartta)

Tule opettelemaan japanilaista sashiko-kirjontaa ja boro-paikkausta Kierrätyskeskuksen Finnoon myymälän kokoustilaan maanantaina 8.4. klo 17.30-20. Opit näiden meditatiivisten tekniikoiden peruspistot ja työtavat sekä kuulet boron ja sashikon mielenkiintoisesta historiasta ja filosofiasta.

Voit ottaa mukaan omat vanhat farkut tai jonkin muu paikattavan tai kirjottavan vaatteen tai asusteen tai kirjoa Tuunaajamutsin paikalle tuomia farkkupaloja tai puuvillakangastilkkuja. Kaikki muutkin tarvittavat välineet ovat käytettävissä työpajassa ja saat mukaasi pitkän sashiko neulan ja nahkaisen kämmensuojan, jotta voit jatkaa sashiko-kirjontaa kotona.

Työpaja pidetään Kierrätyskeskus Finnoon kokoustilassa, osoite Rusthollarinkatu 1, Espoo. Paikalle pääset kätevästi vaikka metrolla (Finnoon metroasema). Kurssin hinta on 45 € sisältäen materiaalit ja välineet. Mukaan mahtuu max 10 henkeä.

Varaa paikkasi heti, ilmoittutumalla mukaan osoitteeseen annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi ja maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa viimeistään 5.4. mennessä

Maksu ePassilla:

Tee suoritus ePassi sovelluksessa tai nettipalvelussa. Kohdista suoritus Tuunaajamutsille. Lähetä maksusta ruutukaappaus sähköpostilla osoitteeseen annakaisa.kilpinen@tuunaajamutsi.fi ja laita viestiin nimesi, niin varaan sinulle paikan kurssille.

Aikaisempi tapahtuma: 15. tammikuuta
Sashiko-kirjonta ja paikkaustyöpaja Ingvastin Killassa
Myöhempi tapahtuma: 15. huhtikuuta
Mosaiikkia kananmunankuorista -kurssi Finnoossa