Mikroyrittäjät Shops2Hubs hankkeessa

 

Kuluneen 2 vuoden aikana olen ollut mukana mielenkiintoisessa kiertotaloushankkeessa, SHOPS2HUBS. Ajoitus korona-aikaan on sikäli sopiva, että tapahtumien peruuntumisen myötä on ollut aikaa liiketoiminnan kehittämiseen ja verkostoitumiseen hankkeen puitteissa. Toki kokoontumisrajoitukset ovat hanketoimintaakin vaikeuttaneet, mutta pääsimme välillä kasvokkainkin kohtaamaan, kuten Helsinki Design Weekin pop-up tapahtumassa.

Kurkkaa videoilta pop-upissa mukana olevien kiertotalousyrittäjien esittelyt. Mahtavaa porukkaa! Kaikki teemme intohimolla töitä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

SHOPS2HUBS – Kierrätyskeskus 2.0 -hankkeessa tavoitteena on kiertotalouden edistäminen ja jätteen synnyn ehkäiseminen. Hankkeessa kierrätyskeskuksista kehitetään kiertotalouden innovaatiokeskittymiä ja kiertotalousHUBeja, jotka mahdollistavat uuden kiertotalouden liiketoiminnan syntymistä, tehostavat verkottumista ja lisäävät materiaalien uudelleenkäyttöä.
Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalo toimii hankkeessa kehitysalustana, kiertotalousHUBina. Kierrätyskeskuksen Nihtisillan toimipiste tarjoaa uusioyrittäjien käyttöön sadan neliön verran tiloja, yhteisiä työvälineitä ja lähes loputtoman materiaalivirran