Digitalisoituvassa arjessa kaipaamme käsillemme ja tuntoaistillemme töitä. Käsillä tekeminen tekee hyvää mielelle, rauhoittaa, lisää luovuutta, auttaa keskittymään ja palauttaa tehokkaasti tietotyön rasitteista.

Tuunausohjelma sopii:

  • suunnittelupäivän luovaksi avaukseksi

  • tyky-päivän ohjelmaksi

  • asiakastilaisuuden aktiviteetiksi.

  • kokouksen kevennykseksi

  • festarin osallistavaksi ohjelmaksi

Kädentaito-ohjelmaan voit yhdistää myös mindfullness session, joogaharjoituksen, taideterapeutin tai aivotutkijan luennon.

 
Suunnittelukokous alkoi betoniaskartelulla

Suunnittelukokous alkoi betoniaskartelulla

Luovuus liikkeelle suunnittelupäivässä

Suunnittelupäivän alkuun rento kädentaito-ohjelma kääntää tietotyöläisen aivot uuteen asentoon, mikä mahdollistaa suunnittelun vaatiman innovoinnin. Yhdessä tekeminen murtaa jäätä, hiljaisenkin on helpompi tuoda ideansa suunnittelupöytään, kun on ensin tehty yhdessä erilaista ja yllättävää omin käsin. Yhdessä tuunatessa kollegaan tutustuu uudelta kantilta ja yhteistyö paranee. Yhdessä tuunattu lopputuote muistuttaa suunnittelupäivästä pitkään. Lopputuote voi olla vaikka yhteisöllinen kierrätysteos toimistoon tai jokaisen itselleen tekemä uusiotuote.


Tykypäivässa tehtiin kierrätystaidetta

Tykypäivässa tehtiin kierrätystaidetta

Tykypäivään yhteisöllisyyttä ja mielen hyvinvointia

Työhyvinvointipäivässä keskiössä on tietotyöstä palautuminen, jota aivotutkijoiden mukaan käsillä tekeminen tehokkaasti tukee. Yhdessä tuunaaminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uudenlaisen aktiviteetin myötä kollegaan tutustuu paremmin. On myös erittäin palkitsevaa saada omin käsin aikaiseksi ekologinen uusiotuote omista tai toisten roskista. Luontokin kiittää.


Ympäristövastuu konkretisoitui asiakastilaisuudessa

Ympäristövastuu konkretisoitui asiakastilaisuudessa

Elämyksiä ja vastuullisuutta asiakastilaisuuteen

Asiakastilaisuudessa tuunausohjelma konkretisoi hauskasti ja luovasti yrityksen vastuullisuutta, arvoja ja toimintaa. Asiakas oivaltaa materiaalien uusiokäyttömahdollisuudet ja saa positiivisen käsillä tekemisen elämyksen, joka vahvistaa brändimielikuvaa.  Kutsu Tuunaajamutsi varastojen dyykkauskierrokselle ja ideoidaan yhdessä mitä hauskaa teidän poistomateriaalista voidaan tuunata!


essu vanhoista farkuista.jpg

Apua ilmastoahdistukseen

Ilmastoraportin julkistuksen jälkeen moni potee ilmastoahdistusta. Tuunausohjelma tuo siihen helpostusta antamalla konkreettisia keinoja ja tapoja tuotteiden käyttöiän pidentämiseen korjaamalla, tuunaamalla, kierrättämällä ja uusiokäyttämällä. Pidetään vaikka pop-up farkkutuunauspäivä, johon saa tulla korjaamaan ja tuunaamaan omat farkkunsa jälleen käyttökelpoiseksi.


Porvoossa tehdään lusikkakoruja heinäkuussa

Porvoossa tehdään lusikkakoruja heinäkuussa

Avoimet tuunauspajat

Oletko innokas omatoimituunaaja? Tervetuloa mukaan Tuunaajamutsin avoimiin työpajoihin kesällä 2019 Porvoon Postimäen museoalueelle. Syksyllä kurssit jatkuvat taas Suomenojan kierrätyskeskuksessa