Referenssit

Lue, mitä yritysasiakkaat tuumaavat Tuunaajamutsin ohjelmista

 

Russell Reynolds Associates

Aikuisten askartelupaja, 10 henkeä, marraskuu 2018

Aikuisten askartelupaja, Tuunaajamutsi
Joulukorttien ja -koristeiden tekeminen oli tervetullutta vaihtelua perustyöhömme. Työpaja oli rauhoittava kokemus ja oli mukavaa, kun olimme kaikki koolla ja teimme yhdessä sellaista, mitä emme normaalisti tee. Annoimme luovuutemme kukkia ja saimme aikaiseksi upeita kortteja ja koristeita. Työpaja oli hyvin valmisteltu ja meillä kaikilla oli todella mukavaa. Lämmin kiitos koko tiimin puolesta!
— Emilia Larke, Executive Assistant, Russell Reynolds Associates

Finnpanel

Pikkujoulujen farkkutuunauspaja, 12 henkeä, marraskuu 2018

Farkkumirrit
Kiitos vielä kerran, työpajasi oli varsinainen menestys! En ole kuullut yhtään negatiivista kommenttia, kaikki ovat olleet innostuneita asiasta.
Tänään ollaan vielä vertailtu aikaansaannoksiamme täällä toimistolla ja mirri-pojathan tulivat illallisellekin omatekoiset mirrit kaulassaan.
— Christel Oilinki, tutkimusjohtaja, Finnpanel

Nelonen Media Live Oy

Tuunaustyöpajat festivaalien oheisohjelmana Himos Juhannuksessa, Iskelmä Festivaalilla ja Jysärissä, kesä 2018

IMG_20180623_230903 (2).jpg
Tuunauspajat puoltavat vastuullisia arvojamme tuottaa tapahtumia. Festareista jää aina ylimääräistä sekä käytettyä materiaalia, joiden hyödyntämistä pidämme todella tärkeänä.

Tuunauspajat olivat uusi ja erittäin pidetty festivaalien oheisohjelma. Asiakkaat pitivät erityisesti siitä, että tuunaus oli ilmaista sekä siitä, että he pääsivät tekemään jotain aivan erilaista. Oli hauska nähdä, kuinka festarikävijät uppoutuivat todella keskittyneesti tekemään eri pajoja iästä ja tapahtumasta riippumatta.
— Jessica Toivonen, Tuottaja, Nelonen Media Live Oy

Kestävän kehityksen toimikunta

Vuoden luovin sitoumus -tunnustus Tuunaajamutsille Kestävän kehityksen tila ja tulevaisuus -seminaarissa 30.5.2018 Finlandia-talossa.

IMG_20180530_160013.jpg
Tämä toimija näyttää, että yksikin ihminen voi vaikuttaa. Hän innostaa sitoumuksessaan muita ja vaikuttaa konkreettisesti uusiokäyttämään ja tuunaamaan vanhasta uutta ja käyttökelpoista. Hänen työpajoissa on ollut osallistujia neljästä sataan henkeen ja ikähaitari on ollut kahdesta kahdeksaankymmeneen. Toimija todella konkretisoi kestävän kehityksen arvoja hauskasti ja luovasti.
— Annika Lindblom, Kestävän kehityksen toimikunnan pääsihteeri

Kuusakoski Oy

Kiky päivän ohjelmana messumattotyöpaja, 35 henkeä, toukokuu 2018

IMG_20180510_165024.jpg
Lämpimät kiitokset antoisasta tuunauspajasta!
Paja toimi avaimet käteen -periaatteella - hyvin suunniteltu ja järjestetty! Osasimme odottaa päivästä antoisaa, mutta se ylitti silti odotukset. Oli ihanaa touhuta kollegojen kanssa täysin jotain muuta kuin työjuttuja, ja nähdä heistä samalla myös uusia puolia. Saimme aikaan hienoa taidetta, yhdessä. Käsillä tekeminen myös selvästi rentoutti ja vapautti. Kun ammattilainen hoiti järjestelyt, oli helppoa antaa luovuuden viedä. Suosittelen lämpimästi!
— Minna Palotie, Executive Assistant, Kuusakoski Oy

Helsinki Marketing

Inspiroiva nahkakorutyöpaja tiimipäivän alkuun, 12 henkeä, maaliskuu 2018

Nahkakorut Tuunaajamutsin kanssa.jpg
Kiitos Tuunaajamutsi! Koko tiimi osallistui valtavalla innolla korujen suunnitteluun ja toteutukseen, aika meni hujauksessa ja pidempäänkin olisi jaksettu. Näitä itse tehtyjä koruja näkee toimistossamme nyt lähes päivittäin! Lyhyt oppimäärä käsillä tekemisen vaikutuksista aivoihin ja luovuuteen oli myös mielenkiintoista kuultavaa. Kierrätys ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja sekä yrityksellemme että työpajan osallistujille henkilökohtaisesti. Erityisesti meitä ilahdutti se, että osa Tuunaajamutsin palkkiosta menee Naistenpankin toiminnan tukemiseen.
— Vappu Mänty, Director, Sales & Marketing, Helsinki Marketing

Haaga-Helian Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikkö

Kirjansidontatyöpaja koulutuspäivän oheisohjelmana, 20 henkeä, maaliskuu 2018

Tuunaajamutsin muistikirjat
Kehittämispäivämme yksi työpajaohjelma oli Tuunaajamutsin kestävän kehityksen ja kädentaidot yhdistävä aktiviteetti. Osallistujat kommentoivat työpajaa ja siinä itse tehtyä muistikirjaansa muun muassa näin:
”Oli hauska huomata, että pystyn ylittämään älykkään toiminnan rajat.”
”Loistava ja innostava työpaja – en tiennytkään, että minäkin olen kädentaitaja.”
” Hauska kokemus, mukava opettaja ja lopputuloskin yllätti positiivisesti.”
— Haaga Helian elämys ja hyvinvointitalouden väki

Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskus

Luovuutta lisäävä aktiviteetti kehityspäivien alkuun, 15 henkeä, tammikuu 2018

IMG_20180110_114107.jpg
Kiitos työpajasta! Oman arvioni mukaan työpaja toimi erittäin hyvin juuri kehittämispäivien alussa. Kiireistä tietotyötä tekevät saivat jotain uutta tekemistä ja uudet ajatukset alkoivat virrata. Kehittämispäivillä pääsimme mielestäni pidemmälle kuin olin uskaltanut toivoa.
— Sami Turunen, Valvontapäällikkö ARA

Lue lisää case ARAsta täältä


Scandic Hotels

Joulukorttityöpaja myyntiryhmän kokouksen kevennyksesksi, 16 henkeä, marraskuu2017

 Joulukortteja Scandic Marskin poistomateriaalista

Joulukortteja Scandic Marskin poistomateriaalista

Scandic on ollut kestävän kehityksen uranuurtaja vuodesta 1993. Meillä on tänään 183 Joutsenmerkittyä hotellia Pohjoismaissa. Halusimme myyntitiimimme kanssa ilahduttaa asiakkaita omin käsin tehdyillä joulukorteille ja tässä Annakaisan idea hyödyntää hotellin kierrätysmateriaali oli loistava ratkaisu. Askarteleminen omin käsin toimii loistavasti tiimiaktiviteettina, joka myös toi porukkaan hyvää energiaa päivän päätteeksi. Oli upeata nähdä miten kauniit kortteja jokainen onnistuikaan tekemään. Aktiviteetti oli hyvin suunniteltu ja valmisteltu, joka mahdollisti sen, että kaikki olivat ylpeitä ja iloisia omista tekemisistään
— Lenita Pihl-Salminen, Director Meeting Sales, Scandic Hotels

Telia Finland,

Luovuus, tuunaus ja kestävä kehitys -ohjelma virkistyspäivään, 25 henkeä, lokakuu 2017, Telia

 Taidetta roskista! Vanhentunut markkinointimateriaali luovassa prosessissa.

Taidetta roskista! Vanhentunut markkinointimateriaali luovassa prosessissa.

Iso kiitos! Oli tosi kiva ja hyvin järjestetty Luovuus ja tuunaus –työpaja. Krista Launosen rento luento alkuun herätteli ajattelemaan luovuutta laajemminkin ja viritti hyvin Tuunajamutsin tuunaustyöpajaan, jossa yrityksemme arvojen mukaisesti kierrätettiin vanhaa brändimateriaalia uusiokäyttöön tilataideteoksiksi uuteen neuvottelu- ja työskentelytilaamme.
Aika kului kuin siivillä, naurua ja puheen sorinaa riitti kun ryhmät ideoivat ja työstivät omia töitään. Jokainen ryhmä oli innoissaan ja ylpeä aikaansaannoksestaan. Aivan nappivalinta Assi-päivämme ohjelmaksi!
— Satu Elmstedt, Office Manager, Marketing, Telia Finland

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus

Betonityöpaja suunnittelupäivän alkuun, 7 henkeä, syyskuun 2017, Hämeenkylän kartano

 Betoniaskartelua voi tehdä myös kokoustilassa

Betoniaskartelua voi tehdä myös kokoustilassa

Kiitos hauskasta betonipajasta, se johdatteli meidät mukavasti luovaan ilmapiiriin.
Saamani palaute oli positiivista – kynttilää oli poltellut jo useampikin betonialustassaan ja hyvältä oli näyttänyt. Rouvatkin olivat löytäneet miesten tekemille ruukuille käyttöä. Erityisen hyvänä pidettiin tilaisuuden kompaktiutta, että se saatiin vietyä läpi niin hyvässä ajassa, tunti riitti. Ja töitä kyllä katseltiin ja vertailtiin päivien aikana, ne olivat esillä loppuun asti.
— Kaisa Lehtimäki, hallintopäällikkö, ARA

Tiedekeskus Heureka

Opettajien koulutuspäivä kiertotaloudesta, 200 henkeä, syyskuu 2017

Heureka mosaiikkityöpaja
Pidimme kiertotalousteemaisen opettajankoulutuspäivän, jonne pyysimme Tuunajamutsin pitämään kananmunankuorimosaiikkipajaa välitauolle. Paja houkutti niin koulutuspäivään osallistuneita opettajia, kuin tiedekeskuksen asiakkaita paikalle useita kymmeniä. Olimme todella tyytyväisiä Tuunaajamutsin pajaan, joka sopi Heurekan ilmapiiriin loistavasti!
— Heidi Venho, Learning Services Producer, Heureka

VTT

Henkilöstöhallinnon tiimin suunnittelupäivän luova ohjelma. 5 henkeä, elokuu 2017

 Biojätteestakin voi tuunata! Kananmunankuorilla saa koruihin upean mosaiikkipinnan. Luovuus lisääntyy kun kädet käyvät ja mieli lepää.

Biojätteestakin voi tuunata! Kananmunankuorilla saa koruihin upean mosaiikkipinnan. Luovuus lisääntyy kun kädet käyvät ja mieli lepää.

Tiivis suunnittelupäivä tarvitsee väliin erilaista tekemistä, jotta luovuus ja ajattelu toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla. Käsillä tekeminen ja yhdessä uuden kokeilu ovat mitä mainioin tapa tähän. Me teimme koruja munankuorimosaiikista niin itsellemme kuin lapsille tuliaisiksi (äidin työ voi olla hauskaakin). Palaute luovasta tuunausohjelmasta oli erinomaista!
— Sari Ek-Petroff, Manager, HRD and Wellbeing, VTT

SEK

Mainostoimiston asiakastilaisuutena järjestämä farkkutuunaustyöpaja. 15 henkeä, kesäkuu 2017

 Farkuista tehtiin koruja, kesäkasseja ja rusetteja

Farkuista tehtiin koruja, kesäkasseja ja rusetteja

Tuunauspaja ylitti kaikki odotukset! Kiinnostava alustus johdatteli tekemisen pariin ja väki innostui luomaan toinen toistaan hienompia
teoksia. Sopivasti itsenäistä ja kuitenkin yhdessä tekemistä, arjen kiireistä rauhoittavaa ja ennen kaikkea hauskaa! Suosittelen lämpimästi.
— Laura Mertano, Asiakkuusjohtaja, SEK

JCDecaux

Jouluaskartelua asiakkaille kuusiriehassa, 400 henkeä, 12/2016

 Askartelemalla päästiin joulutunnelmaan

Askartelemalla päästiin joulutunnelmaan

Tuunaajamutsi oli tapahtumassamme lasten ja aikuisten suosikki. Tuunasimme meidän vanhoista mainosmateriaaleista joulukortteja ja -koristeita ja koko sali oli kokoajan täynnä innokkaita askartelijoita. Palaute niin asiakkailta kuin meidän jengiltä oli pelkästään positiivista
— Emilia JCDecaux'n markkinoinnista

 Intensiivistä heijastinaskartelua

Intensiivistä heijastinaskartelua

IMPROVment Oy 

Heijastin- ja joulukoristeaskartelua pikkujouluissa, 15 henkeä, 12/2016

Enpä muista toista tilaisuutta, josta olisimme saaneet yhtä ilahtunutta palautetta kuin pikkujoulun askartelutyöpajasta.
— Jani Turku, Luova radikaali, IMPROVment Oy

Suomen Punainen Risti

Kokouksen oheisohjelmana heijastintyöpaja 20 hengelle, 11/2016

IMG_20161122_221917.jpg
Heijastinpajasta tuli vain ja ainoastaan positiivista palautetta – ja olihan se, ettemme meinanneet millään malttaa lopettaa yksi selvä merkki siitä, että osallistujat tykkäsivät kovasti
— Annakaisa Stockus, Ohjelma-avustaja, Suomen Punainen Risti

Toimistosissit

Infotilaisuuden oheisohjelma, nahkakorutyöpaja 8 hengelle, 11/2016

 Kierrätysnahasta koruja käsilaukkuun

Kierrätysnahasta koruja käsilaukkuun

Innostava, alaansa perehtynyt, oppinut ja ammattitaitoinen Tuunaajamutsi tarjoaa useita eri tuunausmahdollisuuksia. Ohjelma on erittäin hyvä ja käyttökelpoinen johonkin yhteiseen päivään tai kokoustamisen oheen. Oli ihana päästä näpertelemään ja päästää luovuus (sekä ongelmanratkaisu) valloilleen. Oli kiva, että tapahtumasta jäi käteen ja käyttöön jotain konkreettista.
— Toimistosissit, Milla Järvinen, Some-koordinaattori

Digitoimisto Kubla

Messumattotyöpaja henkilökunnan virkistystilaisuudessa, 13 henkeä, 11/2016

 Messumatoista syntyi superhienoja salkkuja

Messumatoista syntyi superhienoja salkkuja

Kiitos hyvästä työpajasta. Ennakkoasenteista huolimatta väki todella tykkäsi työpajasta ja ylpeinä kilvan esittelivät omatekemiä salkkujaan
— Tiina Pöyliö, Partner, Creative Director, Kubla Oy

Kirjanmerkkipaja

Informatum Research Oy

Asiakastilaisuuden Luovuus ja tuunaus -ohjelma, 24 henkeä, 11/2017

Saimme todella hyvät palautteet! Asiakkaista 65% antoi täydet 5 pistettä, 27% antoi 4 pistettä
— Saara Kinnunen, Toimitusjohtaja, Informatum Research Oy

Kulttuuritalo

 Luovuus ja tuunaus -työpaja kahdessa asiakastilaisuudessa à 70 henkeä, 8-9/2016

 Mindfullness väritys luennon lomassa edistää oppimista

Mindfullness väritys luennon lomassa edistää oppimista

Tilaisuus oli todella suosittu. Kuten eräs osallitujista sanoi: ‘Olen ollut kymmenissä aamiaisinfoissa, mutta tämä oli kaikkein paras. Kiva päästä käyttämään käsiään.’ Haluammekin järjestää heti perään samanlaisen uudelleen.
— Kulttuuritalo, Minna Nyman, toiminnanjohtaja