Poistomateriaalista uutta ja somaa

Fazerin Visitor Centressä karkkipaperiylijäämästä luotiin eilen omin käsin jotain ihan uutta ja ihanaa. Supermakeita, uniikkeja pussukoita!

karkkipaperipussi

Teollisessa valmistuksessa ei aina voi käyttää pakkausmateriaalia ihan loppuun asti. Kun karamellin pakkauskoneessa vaihdetaan tuotetta, jää vanhaan rullaan usein käärepaperia, jota ei voi enää käyttää koneellisessa pakkauksessa. Näitä karkkipaperin rullanloppuja hyötykäytettiin eilen Fazer Visitor Centren kädentaitopajassa, jossa opastin miten niistä ommellaan pussukoita ja iltalaukkuja. Ja todella somia, uniikkeja ja itse tehtyjä lopputuloksia kädentaitopajassa syntyi. Melko makeeta ja ekologistakin, sillä pussukoiden vuorikankaana käytettiin myös ylijäämää ja osa vetoketjuistakin oli kierrätettyjä. 

Mitä kivaa teidän firman ylijäämästä ja poistomateriaalista tehtäisiin? Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä kiva kevennys kokouksen tai yhteisöllinen työpaja tiimipäivään.

Karkkipaperipussukka lempikarkin kääreestä

Karkkipaperipussukka lempikarkin kääreestä

Uusiotuotteen tekeminen on jo elämys

Uusiotuotteen tekeminen on jo elämys

Pusukkan ompeluohjeet ja kaavat löytyvät  http://tuunaustajatekeleita.blogspot.fi/  -blogista

Pusukkan ompeluohjeet ja kaavat löytyvät http://tuunaustajatekeleita.blogspot.fi/ -blogista

Tykkää Tuunaajamutsista Facebookissa tai liity postituslistalle niin saat tiedon seuraavasta karkkipaperi- ja muistakin työpajoista sekä vinkkejä tuunauksiin.